Een stropdas voor business

Stropdassen voor business

Stropdassen voor zakelijke doeleinden | Een Guide voor Kleuren En Patronen

Dit artikel zal niet speculeren over hoe u een stropdas moet binden of hoe u het schoon kunt houden of goed verzorgt. In plaats daarvan alleen over hoe je ervoor zorgt dat je stropdas selectie perfect is, dat wil zeggen dat de stropdas die je hebt, goed aansluit bij je kleding, stijl, doelstellingen en houding.

Tegenwoordig is er een grote verscheidenheid aan dassen op de markt. Allemaal net anders in breedtes, kleuren, patronen en stoffen, waardoor een selectie van de juiste een hele opgave is.

Het spreekt voor zich dat een juiste stropdas de outfit van mannen afmaakt en letterlijk wonderen kan verrichten. Stel dat je een man, een presentator, een zakenman of een politicus op de tv ziet vraag jezelf af wat eerst je aandacht trekt? Ik wed dat je antwoord is ‘hun gezicht’. Wat is het volgende? Hun das?

Zo moet dit belangrijke stuk van je kostuum niet alleen worden beschouwd als een aanvulling op je pak, overhemd en de rest, maar een gereedschap om te profiteren en de voordelen van de laatste te maximaliseren. Of je nu op zoek bent naar een waardevolle klant, een betere baan of een verbazende dame om je hart aan te bieden, een stropdas wordt een belangrijk punt.

Het klinkt misschien hard, maar er is een groot aantal valkuilen in de stropdas selectie. Businessinder.com heeft er ook een uitgebreid artikel aan gewijd. Zoals ze zeggen, moet elke man minstens drie stropdassen van verschillende kleur hebben. Rood, om het op het werk te dragen; geel, om het te dragen op feestdagen; en een zwarte, om bij een begrafenis te dragen.

Nou, dat was een grapje, maar er zit zeker een kern van waarheid in. Een man moet in zijn verzameling een goed aantal opties hebben om uit te kiezen en bij verschillende gelegenheden verschillende banden dragen.

Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de das die je draagt, past bij de rest van je kostuum, dat wil zeggen de jas, broek en shirt.

Er wordt vaak gezegd dat er in de volgende volgorde overeenkomsten moeten worden gemaakt: pak gaat eerst, dan shirt dat bij het pak moet passen en uiteindelijk de stropdas, die beide zouden moeten combineren. Desalniettemin kan het veel meer zin hebben om overhemd en das te veranderen.

In feite is een das nogal meer blootgesteld aan de mening van anderen dan hoe een shirt oogt en, zoals eerder gezegd, in veel gevallen is het psychologisch een artikel dat de aandacht van mensen aantrekt. Bovendien is het veel makkelijker om een ​​shirt te krijgen die overeenkomt met een stropdas van een uitstekend design dan een stropdas te vinden die perfect past bij een exotisch soort shirt.

makkelijker om items bij je stropdas te matchen dan andersom

Er zijn ook nog een paar andere dingen om aandacht aan te besteden bij het kopen van een das: de kleur, het patroon, de lengte en de breedte, het type stof en de algemene kwaliteit die we nu gaan bespreken.

Rode stof

Rood is een van de meest populaire kleuren voor een stropdas. Het accentueert je outfit perfect met wat kleur. Een rode das combineert goed met bijna elk pak en shirt, maar zal bijzonder goed passen bij een donkerder pak en witte, blauwe of grijze hemden.

Donkere Rode (burgundy) stof

Dit zijn alleen de zeer zakelijke klassiekers. Zo klassiek als je het kunt krijgen. Daarom zijn banden van deze kleur goed voor bijna elke gelegenheid, waaronder een cocktailfeest en andere casual events. Een stevige Burgundy stropdas (zonder patroon) is de beste keuze voor een politicus die professioneel maar chic wil ogen. Zo zijn er geen omstandigheden die niet met deze kleur selectie kunnen gaan.

Blauwe stof

Blauw is ook een van de standaard en meest populaire kleuren voor neckties. Zoals alle andere stoffen van lichte kleuren, verfrist het, zo te zeggen, een donkerder pak en is vooral goed voor recepties, netwerkgebeurtenissen en soortgelijke omstandigheden. Ook is het een zeer goede kleurkeuze voor een lente seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code