LSI zoekwoorden onderzoek

Latent semantic indexing

Zoekmachines, zoals Google, waarderen goede inhoud en mensen aanmoedigen om goede inhoud toe te voegen die bijdraagt ​​aan het relevant houden van de high-ranking posities.

Hoewel het produceren van goede inhoud de score op een eerste pagina niet garandeert, kan het uw kwaliteitsscore verbeteren.

Dit is ook zeker belangrijk wanneer je kijkt hoeveel SEO optimalisatie kosten je moet maken. Je kunt hier uithalen hoeveel je nodig hebt om gevonden te worden.

LSI heeft geen invloed op een kleine pagina, die in ieder geval niet de bedoeling heeft om een ​​zoekmachine rank te krijgen, vanwege zijn minimalistische inhoud.

Maar voor site-eigenaren of bloggers die de hoop hebben om op de zoekmachines een goede score te krijgen, letten op LSI.

LSI kan je helpen ranken voor meerdere woorden

Het opnemen van LSI-zoekwoorden kan uw inhoudsrang voor een breder aantal zoektermen helpen. Dit betekent meer zichtbaarheid in zoekresultaten, en meer verkeer terug naar uw blog of website. Ze kunnen u ook helpen bij het creëren van content die grondiger voldoet aan wat zoekers zoeken.
Het is belangrijk om te onthouden dat LSI-zoekwoorden niet alleen beperkt zijn tot synoniemen voor uw primaire zoekwoord.
Gebruik je geen LSI zoekwoorden? Dan mis je de ranking op meer woorden en meer verkeer.

5 manieren om LSI-zoekwoorden te vinden

U moet weten hoe u LSI-zoekwoorden kunt vinden voordat u ze kunt gebruiken. Gelukkig is dit niet moeilijk. U kunt zelfs veel van de zoekwoord onderzoeksinstrumenten gebruiken die u waarschijnlijk al bekend bent.

Latente Semantische Indexering is een goede zaak. Het houdt inhoud relevant en rijk en helpt niet alleen bezoekers, maar websitehouders die kwaliteits materiaal produceren.

SEObook heeft een goede omschrijving van deze indexing waarin ze het stap voor stap uitleggen.

Latente Semantische Indexering is geen truc. U moet er rekening mee houden wanneer u inhoud aan een webpagina toevoegt, maar niet om je helemaal gek te maken.

De kans is dat u kwaliteits en relevante inhoud maakt en dan hoeft u zich nooit zorgen te maken over het creeëren van en LSI-controles.

Het kan het makkelijkst zijn om te denken aan LSI-zoekwoorden als secundaire zoekwoorden die betrekking hebben op je primaire zoekwoord. Laten we bijvoorbeeld zeggen dat u een stukje inhoud over elektrische auto’s schrijft.

“Elektrische auto’s” kan uw primaire zoekwoord zijn. Dan verwijzen wij u naar verschillende modellen van elektrische voertuigen (zoals het Tesla Model S, de Chevy Spark, enzovoort).

Voordelen van LSI-gedreven Keyword Research

Dit is waar LSI voor u begint, de onverschrokken inhoudsmaker.

Latente Semantische Indexering is geen raketwetenschap, het is simpel gezond verstand. Hier zijn enkele eenvoudige richtlijnen:

Als je paginatitel is “leren om tennis te spelen”, zorg erdan voor dat je artikel over tennis gaat. Moeilijk is het niet.
Gebruik uw zoekwoorden niet in de inhoud. Het kan eruit zien als sleutelwoordvulling en de zoekmachines kunnen je afstraffen.
Gebruik nooit Artikel Spinning Software – het gooit er onleesbare rotzooi uit.
Als u uw inhoud wilt uitbesteden, kies dan een kwaliteitsbron. Controleer Google Webmaster Tools en bekijk welke zoekwoorden uw pagina’s voorrang geven.

Een snelle tactiek is het gebruik van een gereedschap genaamd de LSI Keyword Generator. Typ gewoon een trefwoord of een onderwerp, en het zal direct een lijst met gerelateerde termen genereren. Het beste van alles, het is helemaal gratis.

Bekijk ook gerelateerde zoekopdrachten in Google

Deze tactiek is geweldig omdat het de werkelijke zoektermen gebruikt. Dit zijn ook termen die Google duidelijk kan zien dat ze gerelateerd zijn.

Google SEO index gerelateerde woordenProbeer gewoon een bepaald zoekwoord te zoeken, scroll dan naar de onderkant van de pagina. U heeft nu acht verschillende LSI variaties om uw zoekwoordonderzoek te inspireren.

 

Google-gerelateerde zoekopdrachten gebruiken om LSI-zoekwoorden te vinden

Gebruik de Google Keyword Planner

Ga naar de Keyword Planner en selecteer de eerste optie. Zoek naar nieuwe zoekwoorden in Keyword Planner

Nadat u een handvol zoekwoorden hebt ingevoerd, ziet u meer gerelateerde zoekwoordgroeperingen op het tabblad Advertentiegroepideeën.

SEO strategie heeft altijd aangeduid dat groot belang is geplaatst op de paginatitel en de woorden die zijn opgenomen in rubriekstags, met name de H1-tag.

Woorden en zinnen in de inhoud die vetgedrukt of cursief zijn, krijgen ook een grotere betekenis. Maar je moet je bewust zijn van het gebruik van LSI, omdat het invloed kan hebben op welke zoekwoorden jouw website voor is gerangschikt.

Maar als uw pagina synoniemen bevat, herkent de zoekmachine dat uw pagina eigenlijk over de titel van het onderwerp is en dat het belang groter wordt op de pagina.

U kunt wellicht ook goede zoekwoorden gebruiken en een aantal secundaire zoekwoorden toevoegen aan uw inhoud, maar de rest van de inhoud moet ook worden gevuld met synoniemen om zoekmachinespinnen te overtuigen.

Latente Semantische Indexing kwam als een directe reactie op mensen die zoekmachines bedriegen door de zoekwoorden van Meta te gebruiken, vol met honderden zoekwoorden, Meta-beschrijving vol met meer zoekwoorden en inhoud van de pagina vol met niets meer dan willekeurige zoekwoorden en geen onderwerpgerelateerd materiaal of Waardevolle inhoud.

Ook wikipedia heeft nog een goede uitleg (wanneer niet inderdaad) van het concept wat je kan helpen het te begrijpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code